Надрукувати
Перегляди: 1152

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 проведено заміну підлоги в урологічному відділенні, продовжувалися ремонтні роботи у палаті ортопедично-травматологічного відділення №1. Розпочато ремонтні роботи в двох палатах пульмонологічного відділення.

Тривали ремонті роботи і у інфекційному відділенні міської клінічної лікарні № 4.

У міській клінічній лікарні № 5 проводили поточний ремонт кабінету поліклініки та кабінету приймального відділення.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди розпочато роботи з капітального ремонту господарчої частини по вул. Троїцька, 57 (сума виділених коштів – 400 тис. грн.), з капітального ремонту лікарняного ліфта поліклініки №1 по вул. Труда, 3 (сума виділених коштів – 130 тис. грн.), з капітального ремонту педіатричного відділення стаціонару по вул. Троїцька, 28.

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії завершено поточний ремонт кабінету психопрофілактики в жіночій консультації та двох палатах гінекологічного відділення, а у Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 м. Суми тривав поточний ремонт кабінетів та ремонт першого поверху.