Надрукувати
Перегляди: 1586

У понеділок, 12 червня, виконавчий комітет ухвалив рішення «Про тимчасовий тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі, ПП «Согор».

Ухвалою Зарічного районного суду м. Суми від 6 червня 2017 року в порядку забезпечення позову було зупинено дію рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 16 травня 2017 року № 260 «Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі ПП «Согор».

Внаслідок цього в місті постійно відбувались зриви пасажирських перевезень на маршрутах, що обслуговуються зазначеним перевізником.

Така ситуація негативно впливала на безпеку та якість пасажирських перевезень, та, відповідно, могла призвести до транспортного колапсу в результаті припинення перевезення пасажирів у місті на дев’яти маршрутах.

Таким чином, із метою впорядкування відносин у сфері міських пасажирських перевезень, в першу чергу в частині тарифного питання, недопущення погіршення надання послуг з перевезення мешканцям міста Суми, уникнення ситуації транспортного колапсу, враховуючи листи ПП «Согор», виконавчий комітет встановив тимчасові тарифи на транспортні послуги для зазначеного перевізника у наступному розмірі:

Рішення набрало чинності з моменту прийняття.