Надрукувати
Перегляди: 1234

Департамент інфраструктури міста інформує про виконані минулого тижня роботи.

Прибирання та благоустрій

У плановому порядку здійснювався догляд та утримання об’єктів міського зеленого господарства, проводилось прибирання сміття з урн у скверах та парках міста. Виконувались роботи з наведення належного санітарного стану на території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Басівський».

Проводились роботи з висаджування квітів по місту, а саме: схили, сквер Шевченка, сквер Покровський, сквер Харитоненка, сквер «Садко», сквер «Дружба». Продовжувались роботи з викошуванню газонів центральної частини міста та парку ім. І. Кожедуба.

Розпочались роботи з видалення амброзії у парку «Басівський».

Здійснювалось поточне утримання 13 міських кладовищ, спецслужби, санвузлу у сквері «Дружба», насосно-відкачувальної станції по вул. Круговій.

Проводились роботи з наведення належного санітарного стану прилеглих територій кладовищ міста.

Здійснювалось прибирання урн та зупинок громадського транспорту згідно з графіками. Зібрано та вивезено на полігон орієнтовно 25 м3 сміття.

КП «Сумижилкомсервіс» розпочало викошуванню газонів на виїзді з міста у напрямку Білопілля.

Видалено 36 аварійних та сухостійних дерев. Проведено роботи з обрізування гілок дерев на вулично-дорожній мережі міста.

Завершувалося облаштування тротуарів по Набережна річки Стрілки, тривали роботи по вул. Новомістенській та розпочались по вул. Шевченка та вул. Л. Українки.

Проводились роботи з улаштування посадкових майданчиків на зупинках громадського транспорту по вул. Івана Виговського.

У п’ятницю, 9 червня, КП «Сумижилкомсервіс» розпочало роботи з установлення бетонних блоків з метою унеможливлення проїзду автотранспорту на озера Чеха.

Проведено обстеження території вул. СКД з метою встановлення металевої огорожі, демонтованої з стадіону «Авангард».

ТОВ «Сервісресурс» вивезено 56 м3 гілля та 68 м3 великогабаритних відходів; ТОВ «А-Муссон» – 375 м3 гілля та 110 м3 великогабаритних відходів.

Обслуговування мережі зовнішнього освітлення

Заміна ламп на 33 вулицях міста; ремонт ТП – 10 шт.; підтяжка дротів – 800 м; встановлення світильників – 3 шт. (вул. І. Сірка); прокладання СІП – 115 м (вул. І. Сірка, площа Покровська); ліквідація короткого замикання – три випадки; ліквідація обривів – два випадки.

Капітальний ремонт житла і ліфтів

До титульного списку увійшли роботи з капітального ремонту 143 ліфтів та систем ОДС на загальну суму 25 млн грн.

Станом на 9 червня виконано роботи з капітального ремонту 42 ліфтів на суму 5,8 млн грн; укладено договори на капітальний ремонт 67 підйомників на суму 11 млн грн; виконується розробка кошторисної документації на 34 ліфти та системи ОДС на суму 8,2 млн грн.

До титульного списку капітального ремонту житлового фонду увійшло 90 об'єктів (48 – покрівлі, 27 – внутрішньобудинкові мережі, 15 – інше) на суму 19,8 млн грн.

Станом на 9 червня виконано капремонт покрівель – чотири об’єкти, капремонт внутрішньобудинкових мереж – три на суму 607,7 тис. грн.; укладено договорів на виконання робіт – 68 об’єктів (капремонт внутрішньо будинкових інженерних мереж – 17, капремонт покрівель – 41, водопідігрівачі – п’ять, інші види робіт – п’ять на суму 12,9 млн грн.); виставлено на прозоро – один об’єкт (тендер 8 червня) на суму 2,8 млн грн.; виконана кошторисна документація – 44 об’єкти на суму 2,5 млн грн.; розробляється кошторисна документація – 9 об’єктів на суму 973 тис. грн.