Надрукувати
Перегляди: 1625

21 червня під час чергової сесії міської ради депутати ухвалили рішення, згідно з яким втратили чинність 13 договорів оренди земельних ділянок, на яких розміщувалися зупинки громадського транспорту.

Перш ніж проголосувати за дане рішення, сумські обранці поцікавилися у директора комунального підприємства «Архітектура. Будівництво. Контроль» Володимира НИКОНЕНКА, що з’явиться замість цих зупинок на їх місці і взагалі чому вони мають бути ліквідовані.

На це Володимир Никоненко відповів, що зупинки не ліквідують, але лише модернізують, зроблять їх європейськими.

«Відповідно до норм і правил на зупинках не дозволено розміщення тимчасових споруд для продажу продовольчих товарів. Тому це рішення абсолютно виважене, оскільки згідно з новою комплексною схемою розміщення тимчасових споруд , на зупинках громадського транспорту вони заборонені. Відповідно на місці старих зупинок з’являться сучасніі, європейського зразка», - сказав директор комунального підприємства «Архітектура. Будівництво. Контроль».

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО додав, що кошти, а це 2 млн грн., на ці зупинки вже виділені, проекти підготовлені, до кінця літа всі роботи з установлення нових місць для чекання громадського транспорту будуть завершені.