007.jpg

22 червня відбулася робоча зустріч заступника міського голови Ольги ВОЛОШИНОЇ із головами квартальних комітетів.

Говорили про благоустрій територій приватного сектору, наявність та стан дитячих ігрових майданчиків, оновлення даних головами квартальних комітетів про кількість будинків, домоволодінь та мешканців в межах кварталів приватного сектору, про нове в чинному законодавстві з питання надання субсидій, про надання послуг з вивозу сміття у приватному секторі та інше.
Ольга Волошина звернулася до присутніх з проханням у подальшому всі звернення з будь-яких проблем приватного сектору подавати на її ім’я у письмовому вигляді.
«Це допоможе мені більш детально зосередитися на кожному питанні, і виважено підійти до вирішення тієї чи іншої проблеми», - сказала заступник міського голови.
Особливу вагу Ольга Волошина приділила благоустрою територій приватного сектору. За її словами, робота у цьому напрямку має бути більш прискіпливою не лише з боку управління «Інспекція з благоустрою міста Суми», але й самих «квартальних».
«Будь-ласка, якщо ви бачите, що хтось із мешканців не прибирає біля свого двору, то робіть їм зауваження. Просіть, аби навели там лад. Так, можливо, не з першого разу, але згодом ця наполегливість дасть результат», - наголосила Ольга Волошина.
Це ж саме стосується і стихійних сміттєзвалищ, які самі мешканці приватного сектору влаштовують неподалік від того місця, де живуть. Тому заступник міського голови просила голів квартальних комітетів повідомляти про такі випадки управління «Інспекція з благоустрою міста Суми», фахівці якого будуть вживати відповідних заходів по виявленню та притягненню до відповідальності винних.
Сам же начальник управління Руслан ГОЛОПЬОРОВ підкреслив, що інформувати треба не лише про сміття, але й про розриття, які не були узгоджені із управлінням. Орієнтиром того, що розриття є незаконним, має слугувати відсутність таблички, на якій вказується назва підприємства, яке його проводить.