001.jpg

У першому півріччі поточного року до Зведеного бюджету України платниками, які обслуговуються в Державній податковій інспекції у м. Сумах, сплачено 1 мільярд 530 мільйонів гривень податків, зборів та інших податкових платежів.

Про це повідомляють у Державній податковій інспекції у м. Сумах.

Тут інформуюють про те, що до Державного бюджету надійшло 630 млн грн. У розрізі найбільш вагомих, бюджетонаповнюючих податків, можна ви значити:
- податок на додану вартість - 280,9 млн грн.;
- військовий збір – 60,3 млн грн.;
- податок на прибуток – 59,9 млн грн.

Місцевий бюджет поповнився на суму 901,5 млн грн. Тільки податку на доходи фізичних осіб у звітному періоді надійшло в сумі 599 млн грн., земельного податку – 127,6 млн грн., податку на нерухомість – 4,2 млн грн.

Суттєва фінансова підтримка бюджету міста надійшла з боку представників малого бізнесу, які з початку року сплатили 102,2 млн грн. єдиного податку.

Податківці переконані, що завдяки партнерським відносинам з платниками, використання програм і спектру електронних сервісів Державної фіскальної служби, виконання зобов'язань з наповнення державної скарбниці і в подальшому стане максимально комфортним для представників сумського бізнесу.