006.jpg

ТОВ «КК «Коменерго-Суми» СМР здійснило розрахунки економічно обґрунтованих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Враховуючи зміни в діючому законодавстві, а саме: збільшення мінімальної заробітної плати з 1600,0 грн. до 3200,00 грн. (в діючому тарифі врахована мінімальна заробітна плата в розмірі 1450,00 грн) і, як наслідок, збільшення вартості обслуговування житлового фонду та інших витрат, врахованих при формуванні тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій; підвищення вартості електроенергії для населення на 30% з 1,075 грн/кВт (без ПДВ) до 1,40 грн/кВт (без ПДВ); зміна коефіцієнтів при розрахунку заробітної плати у зв’язку з підписанням нової галузевої угоди між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Об'єднанням організацій роботодавців «Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі України» та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2017-2018 роки, підприємством були внесені зміни до штатного розкладу, який приведено у відповідність до чинного законодавства та діючої галузевої угоди.

Також значно підвищилась вартість спецодягу, матеріалів та інших витрат.

Зміни проводяться відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 та норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд та прибудинкових територій, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 № 603.

Плановий середній тариф по підприємству складає 3,627 грн./м. кв.

ТОВ «»КК»Коменерго-Суми» СМР приймає зауваження та пропозиції протягом 14 календарних днів за адресою: 40009, м. Суми, вул. Данила Галицького, буд. 39, телефоном: 70-08-25, 61-83-43, а також електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Тарифи