007.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради 17 липня міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ ретельніше контролювати облаштування прилеглих до зупинок громадського транспорту територій.

Спершу очільник обласного центру поцікавився у Григорія Яременка, на якій стадії знаходиться вирішення питання встановлення зупинки громадського транспорту «Виставковий центр» по вул. Харківській.

На це директор департаменту інфраструктури відповів, що проект вже розроблений. Втілити його планують за рахунок коштів, що залишаться від виконання робіт на інших об’єктах. На виконання робіт міський голова встановив термін – нова зупинка має з’явитися у Сумах до Дня міста.

Принагідно Олександр Лисенко звернув увагу посадовця і на те, що встановлення самих зупинок громадського транспорту не звільняє підрядні організації від належного облаштування прилеглих до них територій. У п’ятницю Олександр Лисенко особисто перевірив, як відбувається встановлення зупинки по вул. Горького, у зв’язку з цим у нього виникла низка зауважень, зокрема до висоти бордюрів.

«Є питання до облаштування навколишньої території. В такому стані у виконавців робіт немає шансів здати місту об’єкт. Якими б вони не були гарними виробниками конструкцій, для облаштування територій, гадаю, їм краще шукати фахівців, які цим займаються і зроблять все належним чином», – зазначив міський голова.

Він наголосив на тому, що дана вимога стосується всіх без винятку місць чекання громадського транспорту.