007.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради 24 липня міський голова Олександр ЛИСЕНКО вчергове зосередив уваги комунальників на підготовці до опалювального періоду.

Олександр Лисенко зазначив, що наразі відбувається вибіркова перевірка всіх обслуговуючих організацій щодо їхньої підготовки до опалювального періоду. Зауваження є по кожній із них.

З огляду на це очільник обласного центру наголосив: «Я б хотів, щоб під час кожної наради у профільного заступника міського голови Олександра ЖУРБИ питання підготовки до опалювального сезону розглядалось першим. І робити це до 10 жовтня».

При цьому зауважив, що під час подачі теплоносія лікувальних і навчальних закладів міста проблем бути не повинно. А от житловий фонд попросив детально перевірити. У першу чергу потрібно буде проінспектувати стан внутрішньобудинкових мереж та визначити кількість будинків, де можуть виникнути проблеми із підключенням їх до теплоносія.

Наголосив Олександр Лисенко і на необхідності заміни магістральних мереж. Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ повідомила, що на поточний рік заплановано ряд робіт із заміни магістральних теплових мереж.

Зараз тривають роботи по вул. Харківській. У планах, зокрема, – вул. Троїцька, вул. Супруна, майдан Незалежності, вул. Привокзальна, вул. Ярослава Мудрого, вул. Холодногірська, вул. Даргомижського та вул. Ковпака. На останній вулиці на ділянці між буд № 23 і буд. № 47 тепловики проведуть ремонт мереж.

Заміна аварійних труб передуватиме й облаштуванню «євродворів». Зокрема такі роботи проведуть по вул. Холодногірській. Розпочнуть їх тепловики вже з 1 серпня.