001.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради 24 липня міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ в найкоротші терміни привести до належного стану територію по вул. Римського-Корсакова, де має розміститись КП «Центр догляду за тваринами».

Очільник обласного центру зазначив, що за потреби пришвидшення процесу вивезення сміття звідти, окрім КП «Сумижилкомсервіс» мають долучитися інші комунальні підприємства зі спецтехнікою.

«І як тільки-но роботи будуть завершені, притулок із вул. Г. Кондратьєва зможе переїхати на нову облаштовану територію по вул. Римського-Корсакова», – сказав Олександр Лисенко, звертаючись до директора департаменту інфраструктури міста.

Однак директор КП «Сумижлкомсервіс» Богдан ЗДЕЛЬНИК повідомив, що роботи з вивезення сміття виконають цього тижня. Розраховують упоратись до середи.

Нагадаємо, на щопонеділковій апаратній нараді 17 липня директор КП «Центр догляду за тваринами» Володимир РУДЕНКО розповів, що через неможливість підвести на ділянку по вул. Харківській воду на світло, а також у зв’язку з тим, що там проходять високовольтні лінії електропередач, вирішено було облаштувати притулок для бездомних тварин на ділянці по вул. Римського-Корсакова, що колись виділялась волонтерам під розташування подібного. Дану ділянку підключили до електропостачання і взялись вирішувати питання водозабезпечення.

Одночасно комунальне підприємство взялось за розробку проекту землеустрою на дану територію. Разом із тим його директор повідомив, що попередньо її необхідно очистити її від сміття, що накопичувалось там роками.

Володимир Руденко зазначив, що після вирішення всіх організаційних питань, КП «Центр догляду за тваринами» впродовж місяця зможе перемістити притулок на нове місце.