001.jpg

Під час виїзного брифінгу 11 серпня міський голова Олександр ЛИСЕНКО разом із журналістами відвідав два житлових будинки № 2/6 та № 2/8 по вул. Котляревського, де вже завершилася підготовка до опалювального періоду.

Обслуговує ці будинки обслуговуюча організація «КК «Коменерго-Суми».

За вказаними адресами очільник обласного центру перевірив, що ж саме було зроблено, аби мешканці отримали тепло в квартири вчасно та безпроблемно.

Директор «КК «Коменерго-Суми» Олексій ЧЕРКАШИН розповів, що під час підготовки житлового будинку № 2/6 по вул. Котляревського до опалювального періоду працівниками обслуговуючої організації було виконано: роботи з заміни циркуляційного насосу; частковий ремонт мережі каналізації - 6 м/п; прибирання сміття у підвальному приміщенні – 400 м2; ремонт комунального освітлення у підвальному приміщенні та теплопункті; опоряджувальний ремонт теплового пункту; частковий ремонт цоколю; проведено роботи по відновленню ізоляції трубопроводу мережі опалення – 98 м/п. Зазначених робіт проведено на загальну суму 28 тис. грн.

Тим часом у будинку № 2/8 провели ремонт стиків зовнішніх стінових панелей – 200 м/п та козирка над входом до під’їзд №2 та опоряджувальний ремонт входу до підїзду; частковий ремонт трубопроводу ХВП до загально будинкового водопідігрівача; роботи по відновленню ізоляції трубопроводу мережі опалення – 53 м/п; опоряджувальний ремонт теплового пункту; промивання водопідігрівача (бойлера); прибирання сміття у підвальному приміщенні – 500 м2. На це було спрямовано 34 тис. грн.

У обох будинках виконано гідравлічне випробування мереж опалення та складено акт та паспорт готовності житлового будинку до опалювального періоду.

Олександр Лисенко звернувся до решти обслуговуючих організацій міста з тим, аби підготовка до опалювального сезону велась більш систематично та планово.

«Я неодноразово під час щопонеділкових апаратних нарад наголошував, що житловий фонд міста має вступити в опалювальний сезон без проблем. Тому, будь-ласка, у вас ще є час для того, щоб вирішити всі проблемні питання», - сказав Олександр Лисенко.