003.jpg

ТОВ «ДІМЕКС-КОМФОРТ» здійснило розрахунок тарифу на послуги з утримання будинку і споруд та прибудинкової території для будинку ЖБК, який нещодавно взяло на обслуговування.

 

ТОВ «ДІМЕКС-КОМФОРТ» обслуговує будинок ЖБК по вул. Римського-Корсакова, 14 із 1 серпня 2017 року згідно договору № 1 «Про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» від 1 серпня 2017 року без затвердженого виконавчим комітетом тарифу.

Для нарахування та відшкодування пільг та субсидій, та для забезпечення належного санітарно-технічного стану інженерних мереж, конструктивних елементів та прибудинкової території, ТОВ «ДІМЕКС-КОМФОРТ» розрахувало економічно обґрунтований тариф відповідно до постанови КМУ від 1 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» для вищевказаного житлового.

Розрахунок тарифу виконаний згідно з технічним паспортом будинку та схемою ділянки прибудинкової території.

У розрахунках враховані нормативи витрат відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25 грудня 2013 року № 603 «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій».

Вартість послуг з дератизації та дезінсекції, визначено на підставі договорів, укладених з організаціями по наданню цих послуг.

ТОВ «ДІМЕКС-КОМФОРТ» приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, мешканців будинків в термін не більше ніж 14 календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів на житлово-комунальні послуги за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 105 та за телефоном: 33-52-53.

Тариф