0010.jpg

У п’ятницю, 15 вересня, на комунальному підприємстві «Міськводоканал» відбулися урочистості з нагоди 123-ї річниці з дня заснування підприємства.

Приєдналися до святкувань заступник міського голови Олександр ЖУРБА, директор департаменту інфраструктури Григорій ЯРЕМЕНКО, голова обласної профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Тетяна МАСЕНКО.

На святкування 123-ї річниці до водоканалу завітали й екс-очільники підприємства: Василь ГУРА, Микола СОТНИК, Петро КОНДРОВ, Володимир ГНАПОВСЬКИЙ.

«Прийміть щирі привітання від міського голови, мене особисто та всієї сумської громади. Хотілося б подякувати за те, шо завдяки вашій щоденній наполегливій праці до домівок сумчан цілодобово потрапляє вода з підземних джерел. Міська влада завжди підтримувала і підтримуватиме вас у будь-яких починаннях, зокрема, у розвитку матеріально-технічної бази. Бажаю всім вам натхнення, наснаги, успіхів у роботі та подальших років процвітання підприємству», – зазначив у своєму вітальному слові Олександр Журба.

Директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ також привітав присутніх і нагородив грамотами кращих працівників.

«Усі ми – один великий колектив, завдяки якому сумчани отримують послуги, а підприємство працює та розвивається. Безумовно, це результат щоденних зусиль кожного працівника. Не зважаючи на всі складнощі сьогодення, водоканальці не втрачають ні відповідальності, ні працездатності. І сьогодні в день народження водоканалу ми маємо нагоду отримати привітання, відзначити кращих, а я маю можливість подякувати кожному з вас за вашу віддану та сумлінну працю», – зазначив у своєму виступі директор.

Завершилась офіційна частина святковим концертом від студентів Сумського вищого училища мистецтв i культури ім. Д. С. Бортнянського.