0012.jpg

Житловий фонд міста Суми готовий до опалювального сезону на 96%.

Про це під час щопонеділкової апаратної наради повідомила заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ.

За її словами, наразі видано 87% актів готовності житлових будинків міста до опалювального періоду. Що ж стосується лікувальних закладів міста, дитячих садочків та шкіл, то всі вони стовідсотково готові приймати тепло.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, заслухавши інформацію, наголосив на тому, що ТОВ «Сумитеплоенерго» повинно і надалі контролювати обслуговуючі організації, які здійснюють підготовку до опалювального сезону.

«Ті 4%, які залишилися, також найближчим часом мають бути готові вступити в опалювальний період. Ваша задача – проконтролювати це», – сказав Олександр Лисенко.

Потому очільник Сум звернувся до директора департаменту інфраструктури міста Григорія ЯРЕМЕНКА, аби той доповів про стан закупівлі суміші та снігоприбиральної техніки.

«Мова йде не лише про укладання договорів на їх закупівлю. Коли прийде справжня зима, всі ці матеріали мають бути в наявності у кожної із обслуговуючих організацій. Аби потім останні не зверталися до наших комунальних підприємств з проханням допомогти», – наголосив міський голова. Григорій Яременко запевнив, що все до настання снігу буде готово.