001.jpg

Управління архітектури та містобудування проводить громадське обговорення ініціативи щодо присвоєння назв (найменувань) вулиці Переможців та вулиці Патріотів України.

Йдеться про новоутворені вулиці в районі пр-ту Козацький, які сформовані із земельних ділянок, що надані родичам та членам сімей загиблих в АТО.

Автор найменування – Громадський фонд «Суми».

Пропозиції (зауваження) щодо даної ініціативи приймає управління архітектури та містобудування. Подавати їх можна на поштову (м. Суми, вул. Воскресенська, 8А) або електронну (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) адреси протягом двох місяців з моменту оприлюднення повідомлення про проведення громадського обговорення. Фізичні мають зазначити прізвище, імені, по батькові та адресу особи; юридичні особи – найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції не реєструватимуться і не розглядатимуться.

Засідання «круглого столу» з даного питання відбудеться 5 грудня 2017 року о 16:00 (м. Суми, майдан Незалежності, 2, каб. 59).

Детальну інформацію можна отримати в організатора громадського обговорення (м. Суми, вул. Воскресенська, 8А), тел.: 70-01-02.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на Інформаційному порталі Сумської міської ради до 30 грудня 2017 року.