Надрукувати
Перегляди: 2904

ТОВ «СЕРВІС-ДІМ» здійснило розрахунки економічно обґрунтованих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для двох нових будинків, взятих на обслуговування, погодивши їх на загальних зборах співвласників.

Тарифи розраховані відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 № 603 «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій» для кожного будинку окремо.

Послуги з технічного обслуговування ліфтів та систем диспетчеризації не враховувались на квартири, які розташовані на 1-х поверхах житлових будинків.

Розмір планового прибутку складає 10%.

ТОВ «СЕРВІС-ДІМ» приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, мешканців будинків, які обслуговує наше підприємство не більше ніж в термін 14 календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів на житлово- комунальні послуги за адресою: м.Суми, вул. Римського-Корсакова,10, офіс ТОВ «СЕРВІС-ДІМ», тел. 64-09-35.

Тарифи