004.jpg

Благоустрій території довкола однієї з природних перлин нашого міста – озера Чеха, має бути комплексним. І наводити лад тут має не лише влада, а й соціально відповідальний бізнес.

На цьому наголосив очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради 6 листопада.

«Скільки підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність біля озера Чеха, виявили бажання долучитись до облаштування там благоустрою? – звернувся Олександр Лисенко до підлеглих. – Вони облаштували собі місця під торгівлю, хвилюючись лише за власну вигоду. А те, що коїться навколо, їм байдуже!»

Олександр Лисенко нагадав, що коштом міського бюджету вже оновлено доріжки, освітлення, облаштовані спортивні та дитячі майданчики, виконані інші роботи. Разом з тим, благоустрій території довкола озера, як і виконання заходів зі збереження водойми, мають бути комплексними. І не лише за кошти з міської скарбниці, переконаний міський голова.

«Зробити все це лише за бюджетні кошти можливості немає. Тому нехай ті підприємці, які хочуть там вести бізнес, допоможуть привести до ладу цю територію», – сказав міський голова.

Відтак, профільні служби отримали від міського голови відповідне завдання, у тому числі й щодо розробки Концепції благоустрою території озера.