003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради вкотре звернув увагу керівників обслуговуючих організацій і комунальних служб на своєчасну підготовку до утримання міста в зимовий період.

«Під час зимового періоду, коли буде велика кількість снігу, ми повинні мати не тільки пісок, а й сіль та гранвідсів. Про це необхідно потурбуватися вже зараз», – акцентував він.

Також Олександр Лисенко поцікавився проходженням опалювального сезону в розрізі обслуговуючих організацій.

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ повідомила, що на сьогоднішній день всі споживачі житлових будинків, дитячі садки, школи, лікарняні заклади з опаленням. Параметри теплоносія витримуються. Всі питання, що виникають, разом з обслуговуючими організаціями вирішуються в робочому порядку. В свою чергу директор КП «Сумитеплоенегроцентраль» Євген СКОРОБАГАТСЬКИЙ доповів, що є позаштатна ситуація з трьома проблемними будинками по вул. Воскресенській, де розташований офіс орендарів, які зараз перебувають в іншому місті. Міський голова доручив вирішити питання, не порушуючи закон і права власності , і вже до середи усунути проблему. Разом із тим очільник міста залишив дане питання на контролі.

Разом з тим, Олександр Лисенко зосередив увагу підлеглих на питанні щодо утеплення системи тепломереж, а також ремонті мереж водопостачання.

«Я б ще включив на постійний контроль ситуацію з нашими всіма магістральними мережами. Утеплення під мостами треба оновлювати і взагалі по місту, адже всі тепломережі повинні бути утепленні. Ми повинні вже у цьому році почати роботи. Буде складно, зима, проте будемо робити поступово згідно з можливостями. А щодо водопостачання – треба розробити відповідний план, взяти під контроль і поступово робити у відповідності з можливостями», – додав керманич.