003.jpg

Під час апаратної наради при міському голові 27 листопада, заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ наголосила на забороні самостійного регулювання сумчанами подачі теплової енергії до помешкань.

За словами заступника директора, при наявності звернень мешканців окремих квартир про зниження якості послуг з опалення, фахівці ТОВ «Сумитеплоенерго» спільно із обслуговуючими організаціями виїжджають і пломбують запірну арматуру.

«Відповідно до правил технічної експлуатації, державних будівельних норм і правил, регулювати розрахункові витрати запірної арматури перед лічильником заборонено, бо це призволить до розбалансування гідравлічного режиму внутрішньобудинкових мереж. Роз’яснювальну роботу з цього приводу з мешканцями ми проводимо», – сказала Надія Покутня.

Посадовиця також підкреслила, що в разі виявлення невідповідності температури санітарним нормам, фахівці теплопостачальної та обслуговуючої організацій спільно встановлюють розрахункові витрати і пломбують запірну арматуру.

З питань регулювання теплової енергії всі громадяни можуть звертатись за телефонами «гарячої лінії» ТОВ «Сумитеплоенрго» і «Служби 15-80». Вказані такі платіжних в квитанціях споживачів.

Міський голова Олександр Лисенко ще раз звернувся до сумчан з проханням: «Якщо потрібно відрегулювати тепловий режим, то треба звертатись за телефонами, які зазначенні в платіжних квитанціях. Фахівці ТОВ «Сумитеплоенерго» обов’язково виїдуть, все перевірять і разі необхідності відрегулюють».