0012.jpg

27 серпня Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Проблеми, з якими прийшли до очільника обласного центру, стосувалися виключно житлово-комунального господарства, зокрема, ремонтів покрівель, дворів, каналізації та ліфтів.

Під час особистого прийому, на звернення жителів, визначено двори, які поставили першими у списку облаштування євродвору на 2016 рік. Такими стали прибудинкові території по просп. М.Лушпи та вул. Воскресенська.

З проханнями у ремонті покрівель над під’їздами та квартирами до міського голови звернулися жителі будинків по вул. Горького, вул. Петропавліська та вул. Прокоф’єва. Вирішити питання щодо відновлення дахів доручено директору Департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ, а покрівлю одного з будинків по вул. Охтирська мають відремонтувати вже до 25 вересня.

На звернення жительки одного з будинків по вул. О. Бреста, директору комунального підприємства «Зеленбуд» Сергію ПРОКОПЕНКО доручено провести обрізання гілок та дерев, які ростуть вздовж тротуару навпроти багатоповерхівки.

Під час особистого прийому міський голова надавав всі необхідні роз’яснення сумчанам, а виконання своїх доручень поставив на особистий контроль.