002.jpg

Департамент інфраструктури міста прозвітував про проведення публічних закупівель через електронну систему ProZorro у минулому році.

Під час апаратної наради при міському голові 19 лютого в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО повідомив, що протягом минулого року були здійснені закупівлі через електронну системи ProZorro на загальну суму 81,3 млн гривень.
Переговорні процедури провели на загальну суму 28,7 млн гривень. З них 18,4 млн грн. – закупівля енергії електричної для вуличного освітлення міста та укладені договори; 6,4 млн грн. – виконання аварійно-відбудовних робіт, пов’язаних з ліквідацією надзвичайної ситуації місцевого рівня, яка виникла в січні 2017 року в будинку № 24 по вул. Металургів; 3,9 млн грн. – будівництво скейтпарку в міському парку ім. Кожедуба.

Відкритих торгівів через електронну систему ProZorro провели на очікувану вартість 54,2 млн гривень.

За словами Віктора Павленка, у зв’язку із відсутністю достатньої кількості учасників торги не відбулись майже на 10 млн гривень.

Натомість у результаті проведених відкритих торгів були визначені переможці для виконання робіт або надання послуг та укладені договори на загальну суму 49,5 млн гривень. Зекономили ж бюджетних коштів у департаменті інфраструктури місту за підсумками проведення електронних закупівель за минулий рік майже 7 млн гривень.