003.jpg

У понеділок, 16 квітня, у Сумах розпочався перший етап випробування магістральних і розподільчих теплових мереж підвищеним тиском.

Із 16 квітня по 23 серпня на магістральних теплових мережах центральної частини міста, що забезпечується тепловою енергією від ТЕЦ, та на теплових мережах північної частини міста, яка забезпечується тепловою енергією від котельні Північного промвузла, проводитимуться поетапні випробування підвищеним тиском магістральних (16 кгс/см2) та розподільчих (12 кгс/см2) теплових мереж.

У зв’язку з поетапним випробуванням з 16 по 30 квітня буде припинено гаряче водопостачання по магістралі № 4 та № 8 у районі вул. Першотравневої, вул. Засумської, вул. Садової, вул. Люблінської, вул. Шевченка, вул. Іллінської, вул. В. Чорновола, вул. Д. Галицького, вул. Пушкіна, вул. Гетьмана Мазепи, вул. Куликівської, вул. Робітничої.

Оперативний відділ міської ради «Служба 15-80» цілодобово працює з ТОВ «Сумитеплоенерго» та контролює пориви на підземних інженерних мережах, які можуть виникати під час гідровипробувань, а також проводить роз’яснювальну та інформаційну роботу з населенням міста.