003.jpg

Управління освіти і науки оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8.

Кандидати повинні мати громадянство України, вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше п’яти років, вільно володіти державною мовою та на високому рівні володіти інформаційно-комунікаційними технологіями, а також мати високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Умови оплати праці здійснюються відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»; наказу Міністерства освіти і науки України від № 102 від 15 квітня 1993 року «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти» (зі змінами).

Для участі в конкурсному відборі необхідно подати наступний перелік документів: мотиваційний лист; перспективний план розвитку закладу освіти з його подальшою презентацією; особистий листок по обліку кадрів, фото 3х4; копію диплома про освіту; копії документів, що підтверджують педагогічне звання та кваліфікаційну категорію; копію паспорта; копію трудової книжки; заяву про згоду на обробку персональних даних; медичні довідки про проходження профілактичного наркологічного огляду та про проходження психіатричного огляду.

Сам конкурсний відбір проводитиметься у чотири етапи:

  • подання претендентом документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам;
  • подання претендентом мотиваційного листа і перспективного плану розвитку закладу освіти з його подальшою презентацією;
  • вивчення конкурсною комісією поданих документів, мотиваційного листа і перспективного плану розвитку закладу освіти;
  • проведення конкурсного відбору.

Документи можна подавати від сьогодні до 25 травня включно.

Пакет документів для участі в конкурсі треба подавати за адресою: м. Суми, вул. Харківська,35, 4 поверх, каб. 405, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору можна отримати у спеціаліста І категорії управління освіти і науки Радченко Ірини Миколаївни за телефоном: 32-80-66 та спеціаліста І категорії – юрисконсульта Стеценко Світлани Миколаївни за телефоном: 32-72-63.

Конкурсний відбір відбудеться за адресою: м. Суми, вул. Троїцька, 7.

Про дату проведення конкурсу буде повідомлено пізніше.