007.jpg

У четвер, 26 квітня, відбулось засідання комісії по розгляду заяв громадян з питань призначення житлових субсидій, пільг та державної соціальної допомоги.

Під час засідання члени комісії розглянули 58 пакетів документів.

Зокрема, розглянули заяви громадян з питань призначення соціальної допомоги та прийняття рішень про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика.

По 51 справі, які стосувалися житлової субсидії, комісією прийнято позитивне рішення про її призначення та по одній – про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформацію про фактичне місце проживання пільговика.

Також комісією були враховані виняткові обставини, які склалися в сім’ї, у результаті чого по трьом справам призначили державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям.

З початку року комісією розглянуто 2058 заяв громадян, в результаті яких 1880 сім’ям призначено субсидії, 39 малозабезпеченим сім’ям надано державну соціальну допомогу, по 30 справам прийнято рішення про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформацію про фактичне місце проживання пільговика.