0010.jpg

За дорученням очільника Сум Олександра ЛИСЕНКА управління капітального будівництва та дорожнього господарства спільно з комунальним підприємством «Шляхрембуд» сформує графік ремонту доріг на поточний рік.

Під час чергової апаратної наради 7 травня міський голова наголосив, що у графіку мають бути вказані терміни виконання робіт та їх черговість.

Начальник управління капітального будівництва Віталій ШИЛОВ зазначив, що роботи з ремонту дорожнього покриття нині в місті тривають. Працюють згідно зі списком, який був затверджений раніше. Що ж до графіку з термінами і черговістю, то такий буде готовий вже за два дні.

Для того ж аби відремонтовані дороги слугували якомога довше, Олександр Лисенко повідомив, що незабаром місто планує придбати пересувний контрольно-ваговий комплекс.

«Такий дозволить контролювати вагу автомобілів, які курсують сумськими магістралями. А вона не повинна перевищувати 12 тонн. Використовуватимемо його з Київського, Курського, Харківського напрямків», – сказав міський голова.