007.jpg

У Сумах майже 30 молодих людей почали стажування в органах місцевого самоврядування в межах проєкту «Молодь. Вплив. Громада. Зміни».

МЦ «Романтика» спільно з квест-кімнатою Cryptogram проводитиме наступного тижня безоплатні шуканки для молоді.

На підтримку Збройних Сил України в межах Національного фестивалю «Код Нації» відбудеться Третій Всеукраїнський спортивний марафон «Крок».

Молодіжна рада при Сумській міській раді, запрошує молодь громади на тренінг «Участь молоді у прийнятті рішень у житті громади».

У Сумах у межах міського фестивалю «Золотий вік – вік активного довголіття» провели спортивні змагання для літніх людей.

Сумчанка Анастасія КУРАШВІЛІ стала срібною призеркою чемпіонату світу зі спортивної аеробіки, що відбувся в Італії.

Відділ молодіжної політики запрошує сумську молодь на пейнтбольний турнір, присвячений Дню захисників і захисниць України.

Молодь Сумської міської територіальної громади запрошують до участі в тренінгу з проєктного менеджменту.

У Сумах спортсменам і тренерам вручили почесні відзнаки, грамоти, грошові сертифікати та цінні подарунки за високі досягнення у спорті та з нагоди прийдешнього Дня фізичної культури та спорту.

Фахівці відділу молодіжної політики презентували представникам молодіжних громадських організацій і керівництву сумської громади проєкт цільової комплексної програми «Суми – громада для молоді» на 2025 – 2027 роки.