005.jpg

З нагоди Дня молоді в Сумах проведуть програму активностей «МолоДій», де учасники зарядяться шаленою енергією та натхненням.

Комісія з призначення заохочувальних виплат провідним спортсменам і тренерам Сумської міської ТГ розглянула кандидатури претендентів на стипендію міської ради.

Атлети сумської команди «Sumy Defense» взяли участь у другому етапі турніру для спортсменів з пораненнями, що відбувся в рамках комплексних змагань «Київ Незламний».

Відділ молодіжної політики організовує триденний вишкіл «Національна гордість».

Ветерани гідно представили Суми на п'ятому етапі другого Всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту «Сильні України» в Полтаві.

Відділ молодіжної політики оголошує про старт щорічного міського конкурсу «Молодіжна еліта».

Двоє сумських спортсменів здобули бронзові медалі на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007 року народження та молодше.

Працівники бібліотеки-філії №1 на Хіммістечку провели тренування та зіграли у футбол разом з дитячою футбольною командою мікрорайону з нагоди Всесвітнього дня дитячого футболу.

П’ять команд закладів освіти Сумської МТГ наступного тижня змагатимуться за перемогу у фіналі проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

У суботу, 22 червня, в Сумах відбудеться «Sumy Night Run – 2024».