004.jpg

У рамках святкування Дня Європи у неділю, 20 травня, у парку ім. Кожедуба відбулась спортивна інтелектуально-розважальна гра «Euro Foot Quest».

Захід, що вже став традиційним для Сум, зібрав 176 найактивніших євроклубівців. Попри дощову погоду амбітні члени єврорухівці отримали незабутні враження від командної гри, поглибили знання про країни ЄС, використали свої інтелектуальні, спортивні й цифрові компетентності в змаганні.

За результатами виконаних завдань квесту I місце вибороли євроклубівці Сумського хіміко-технологічного центру професійно-технічної освіти, II місце – цілеспрямовані учасники шкільного євроруху школи № 17 (Євроклуб «Вектор»), а III місце поділили команда школи № 1 («Євроклубу № 1») та друга команда школи № 17 (Євроклуб «Вектор»).

Всі учасники гри отримали призи та сертифікати від спонсорів.

«Euro Foot Quest – 2018» – це не лише нові знайомства, пошуки спільних ідей та їх втілення, спортивні розваги на свіжому повітрі, незабутня радість спілкування з волонтерами EVS, це також нагороди, подарунки, солодощі, щирі побажання в дружньому колі та незабутні враження – так підсумували гру організатори та учасники.