003.jpg

Міська та обласна рада, обласна державна адміністрація, громадська організація «Федерація волейболу Сумської області» уклали Меморандум про співпрацю задля розвитку волейболу в Сумській області.

Підставою для появи такого документа стало те, що команда «ШВСМ-СумДУ» виборола путівку до Суперліги і виникла потреба у відповідному матеріальному забезпеченні команди, яке самому університету не по силах. А відтак командою та загалом волейболом на Сумщині вирішено було опікуватись спільно: міська та обласна рада, обласна державна адміністрація, громадська організація «Федерація волейболу Сумської області».
«Підтримувати фізичну культуру та спорт необхідно, і ми це постійно робимо, адже йдеться не лише про гарну фізичну форму, а насамперед здоров’я.

Наша співпраця розвиватиметься у кількох напрямках. Зокрема це і робота з молоддю, і пропаганда здорового способу життя», – зазначив міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Метою Меморандуму є організація співпраці в напрямку об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, навчальних закладів, підприємств, установ, організацій усіх форм власності, громадських організацій та громадян задля забезпечення сприятливих умов для подальшого розвитку волейболу в місті Суми та Сумській області.DSC00293

Для досягнення поставленої мети сторони зобов'язуються здійснювати діяльність, спрямовану на вирішення проблем у галузі спорту на території Сумської області, підвищення рівня забезпеченості спортивних закладів необхідним інвентарем, а також тренерськими кадрами; у межах можливостей виділяти матеріальні та фінансові ресурси; сприяти проведенню спільних заходів, спрямованих на досягнення мети Меморандуму; сприяти взаємодії різних громадських об'єднань та благодійних організацій і фондів.