Надрукувати
Перегляди: 1978

28 лютого на навчально-спортивній базі «Тисовець» (Львівська область) у рамках чемпіонату України з біатлону серед юніорів та юніорок відбулась змішана естафета.

Перше місце здобула команда у складі вихованок ОДЮСШ «Регіональний центр зимових видів спорту» Христини КОВАЛЬОВОЇ, Анни КРИВОНОС та сумчан Богдана ЦИМБАЛА і Антона ДУДЧЕНКО. Їхній переможний час – 1:26:26,7. Другими стали чернігівчани, які відбували через невлучну стрільбу два штрафні кола, третіми – тернополяни.

Перше «золото» для Сум 27 лютого під час дисципліни переслідування виборов Антон Дудченко. Його підсумковий час – 35:38,4 (три промахи).

У спринті (перша дисципліна змагань) він став срібним призером. Програв переможцю лише 17 секунд із трьома промахами на стрільбах.

У гонці-переслідуванні Анна Кривонос виборола «бронзу» з відставанням від першого місця +2:13,3 (чотири промахи на чотирьох вогневих рубежах), повторивши «срібне» досягнення спринту з відставанням від переможця +2:04,2 (п`ять промахів). Таким чином, у підсумку сумчани вибороли п`ять нагород, із яких дві золоті, одна срібна та дві брозові медалі.