Надрукувати
Перегляди: 1866

27 та 28 лютого у Сумах було надзвичайно спекотно! І це ніяким чином не пов’язано з погодою за вікном. Бо погоду цими вихідними сумчанам робили запальні юнаки та дівчата з різних міст України, яких зібрала в обласному центрі любов до брейку.

Від їхніх танців мерехтіло в очах та перехоплювало подих, танцювали так, немов не відчували землі під ногами, висікаючи, в буквальному розумінні, іскри!

Першого дня на баз СумДУ демонстрували своє вміння діти та початківці у номінаціях «1х1» та «3х3». Другого дня на танцполі у ТЦ «Мануфактура» творили дива хлопці та дівчата, які мають професійний рівень підготовки.

Всі були на висоті, але змагання є змагання тож фаховому журі необхідно було визначити переможців.

За результатами двох днів запеклої танцювальної боротьби ними стали:

І місце здобув b-boy Double You (Харків), який виграв 500 грн.;

ІІ місце - b-boy Franky (Полтава).

І місце здобула команда X-makers із Харкова;

ІІ місце - команда Miracles із Полтави

І місце здобула b-girl Vinilla (Єлізавета Дейнега/Харків), яка отримала 1000 грн.;

І місце - b-boy Apache (Сергій Кондрацький, Дніпропетровськ) з виграшем у 1500 грн.;

переможцями стали b-boy Kapon (Хмельницький), b-boy Jora (Жора Лазаріді/Харків), b-boy Safar (Харків), які розділили між собою грошовий приз у розмірі 3000 грн.

Вихідними у Сумах «лютували» танціСвято танцю завершилось феєричним вогняним шоу від Арт-групи «Конкордія».

Організатори фестивалю Танцювальна студія «UnderTheGroove», Сумський міський центр дозвілля молоді та управління молоді та спорту облдержадміністрації висловлюють величезну подяку партнерам та спонсорам заходу: ТЦ «Мануфактура» за всебічну організаційну та фінансову підтримку в процесі реалізації заходу, а також за надане приміщення; Програмі «Активні громадяни» та Британській раді - за фінансову підтримку; Globalbilgi - за футболки з логотипом «Люті танці» для переможців фестивалю; «Компсервіс» - за 4-х кілограмовий торт для учасників фестивалю; «Планета Кіно» за надані 10 квитків у кіно для переможців.

А ще дякують усім, хто брав участь та допомагав і ділом, і словом!