004.jpg

Найближчими вихідними, 16 та 17 березня, відбудеться відкритий чемпіонат м. Суми зі спортивного орієнтування бігом на коротких та середніх дистанціях у заданому напрямку.

Спортсмени змагатимуться у вікових групах: Ч/Ж 12, 14, 16, 18, 21, 35, 50. До участі у змаганнях допускаються спортсмени, які пройшли медичне обстеження.

Змагання мають на меті: популяризацію та пропаганду спортивного орієнтування; формування здорового способу життя та залучення населення Сум до регулярних занять фізичною культурою і спортом; підвищення індивідуальної майстерності спортсменів та підготовка у національних змаганнях.

Програма чемпіонату передбачає: 16 березня – змагання на середній дистанції у заданому напрямку, центр змагань розташований на території школи № 20 (вул. Металургів, 71) та 17 березня – змагання на короткій дистанції у заданому напрямку, центр змагань розташований на території біля корпусу № 2 Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського (вул. Садова, 31).

Видача номерів учасників згідно з попередньою реєстрацією розпочнеться о 10:00, об 11:00 – старт змагань, о 14:30 – відбудеться нагородження переможців і призерів.

Додаткова інформація та параметри дистанцій на сайті.