0010.jpg

Відсьогодні, 1 квітня, стартує прийом заявок на міський конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка з міського бюджету на 2020 рік.

Свої конкурсні пропозиції можуть подавати інституції громадянського суспільства, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за дванадцять місяців до оголошення конкурсу.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Граничний обсяг фінансування за рахунок міського бюджету однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі у конкурсі, становить 100 тис. гривень.

Програми (проекти, заходи) інститутів громадянського суспільства, що подаються для участі у конкурсі повинні відповідати переліку пріоритетних завдань:

  • утвердження патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських життєвих цінностей у молоді;
  • формування та пропаганда у молоді здорового й безпечного способу життя;
  • створення умов для інтелектуального самовдосконалення молоді, творчого розвитку особистості, дозвілля молоді;
  • розвиток неформальної освіти – здійснення заходів, спрямованих на набуття молодими людьми знань, навичок поза системою освіти;
  • зайнятість молоді – створення умов та здійснення заходів, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді).

Прийом документів триватиме з 1 квітня по 20 вересня 2019 року щоденно, крім суботи та неділі, з 13:00 до 16:00 за адресою: вул. Харківська, 35, каб. 204.

Конкурс буде завершено протягом 15 днів після затвердження міського бюджету на 2020 рік.

Консультації щодо заповнення документів можна отримати за телефонами: 70-05-17 та 70-05-13.

Більш детально про умови конкурсу за посиланням.