006.jpg

Відділ у справах молоді та спорту розпочинає прийом заявок на здобуття Премії міського голови за особливі досягнення молоді в розбудові міста.

Премію започаткували торік з ініціативи міського голови Олександра ЛИСЕНКА і тоді ж визначили перших володарів.

Преміювання щорічне.

Премії удостоюють за особливі досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні за напрямками: правозахисна та політична діяльність; національно-патріотичне виховання громадян; впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та введенні бізнесу; культурно-мистецька та наукова діяльність; захист населення, територій, навколишнього природного середовища від надзвичайних ситуацій, охорона навколишнього середовища.

Претендувати на здобуття Премії міського голови за особливі досягнення молоді в розбудові міста може особа, якій на день присудження (День молоді, 30 червня 2019 року) не виповнилось 35 років та яка проживає у місті Суми. До уваги беруться досягнення кандидата протягом календарного року, що передує року присудженню Премії (можуть також враховуватись досягнення за попередні роки). Премія присуджується одній особі по кожному з напрямків. Її розмір становить 8 тис. гривень.

Виплата Премії здійснюється за рахунок коштів міського бюджету, передбачених за програмою «Молодь міста Суми на 2019-2021 роки»

Прийом документів на здобуття Премії триватиме до 19 червня 2019 року (вул. Харківська, 35; каб. 205).

Тел. для довідок: 70-05-17.