Надрукувати
Перегляди: 1675

Незважаючи на погодні умови у сумських радіопеленгаторів, вихованців майстра спорту України міжнародного класу Максима ДЕДЬКИ, триває підготовчий процес до нових стартів.

Молодіжний склад команди готується до юнацького чемпіонату Європи, який цьогоріч вперше прийматиме Україна, а дорослі – до чемпіонату світу в Казахстані. На чемпіонаті Європи зі спортивного радіооріентування у Болгарії виступатимуть представники усіх вікових груп.

Протягом минулого року українські спортсмени, серед яких було дев’ять сумчан, завоювали чимало нагород: сім золотих, одинадцять срібних та дві бронзові медалі – такий доробок учасників молодіжного чемпіонату Європи зі спортивної радіопеленгації в м. Три Студне (Чехія) та чемпіонату Європи зі спортивного радіооріентування в м. Бірштонас (Литва). На дорослому ж чемпіонаті Європи в м. Кудова-Здруй (Польща) представники синьо-жовтої дружини здобули два других та два третіх місця.

Щоб потрапити до складу збірної України сумські радіопеленгатори подолали шість відбіркових стартів, які проходили у Сімферополі, Києві, Львові, Сумах, Вінниці та Луцьку.

Підопічні Максима Редьки у загальнокомандному заліку виграли чемпіонат України, який проходив у м. Києві та стали переможцями всеукраїнських змагань серед учнівської молоді в м. Ужгороді.

Запорукою успіху став добре підготовлений навчально-тренувальний процес та командна робота.

Самого ж тренера на звітно-виборчій конференції Європейської федерації радіоспорту у Литві обрали до складу робочої групи цієї організації.

 1391169586 olmpada