Надрукувати
Перегляди: 1926

У березні в Сумах відбувся ряд змагань в залік міських спартакіад. 

Із 15 по 17 березня в спортивному залі СумДУ відбулись змагання з баскетболу серед жіночих та чоловічих команд ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитаціїв. Переможцем змагань, як у жінок так і у чоловіків, стали команди СумДУ, друге та третє місця посіли відповідно представники СумДПУ ім. А. С. Макаренка та СНАУ.

Тими ж днями в легкоатлетичному манежі УАБС працівники вишів виборювали першість у змаганнях із футзалу серед чоловічих команд. Поза заліком у змаганнях узяла участь і команда державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус ім. І. Г. Харитоненка». Перше місце посіли спортсмени СумДУ, друге – ІФК СумДПУ ім. А. С. Макаренка, третє – СНАУ.

Тиждень потому, з 22 по 24 березня, в спортивному залі СумДУ відбувались змагання з волейболу серед жінок . Перемогли господарі майданчика.


23 та 24 березня там же змагались за перемогу плавці ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитаціїв, підприємств. Переможцем серед вишів стала команда СумДУ, а призерами відповідно команди СумДПУ ім. А. С. Макаренка та УАБС. Серед команд підприємств місця розподілились наступним чином: ПАТ «Сумихімпром», ДП НЕК «Укренерго» Сумські Магістральніелектричні мережі, Сумська дирекція залізничних перевезень (ДН-3).

 Тим часом команди професійно-технічних навчальних закладів у спортивному залі Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну визначили переможця у змаганнях із гирьового спорту. Трійку лідерів очолили представники ДПТНЗ «Сумський центр ПТО», за ними розташувались команди ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» та ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту».