002.jpg

Про терміни, відповідно до яких управління капітального будівництва та дорожнього господарства має приступити до реконструкції стадіону «Аванград», йшлося під час апаратної наради при міському голові 4 квітня.

Начальник даного структурного підрозділу Віталій ШИЛОВ повідомив, що роботи планують починати вже за місяць, коли будуть сприятливі погодні умови.

Нині ж на завершальній стадії знаходиться розробка проектно-кошторисної документації. Цей об'єкт очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО визначив серед головних проектів 2016 року. Кошти на це в сумі 5 млн. грн. були передбачені в міській скарбниці за Програмою «Фізична культура і спорт міста Суми на 2016-2018 роки». Крім того, з вільного залишку міського бюджету, який розподіляли під час сесії Сумської міської ради 30 березня, передбачено 14,5 тис. грн. на придбання обладнання для освітлення спорткомплексу «Авангард».

Паралельно з тим, ведуться перемовини із Міжнародною федерацією футболу щодо облаштування сучасного поля зі штучним покриттям. Його Суми зможуть отримати за умови передачі означеної земельної ділянки Сумській обласній федерації футболу.