002.jpg

Представництво Європейського Союзу в Україні запускає освітній проект «EU Study Days», що відбудеться у період із березня до червня 2021 року.

Проєкт надає можливість українським студентам та випускникам дізнатися більше про Європейський Союз і відносини між Україною та ЄС від провідних експертів у цій сфері. Проєкт також сприяє створенню мережі молодих українців, де вони зможуть обмінюватися досвідом, втілювати спільні ініціативи, а також стати рушійною силою зближення України та ЄС.

Цього року заплановано проведення 12 онлайн-модулів. Кожен модуль передбачає вебінар за участі співробітників Представництва ЄС, а також провідних європейських і українських експертів.

Окрім того, учасники отримають інформаційні матеріали та зможуть перевірити свої знання, склавши тест.

Детальніше про проєкт можна дізнатися за цим посиланням.

Також, за додатковою інформацією можна звернутися до Вікторії ДАВИДОВОЇ, радниці з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та/або до організації-виконавця проекту: ГО «Молодіжна Альтернатива» (контактна особа – Людмила КУДІНА, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).