Надрукувати
Перегляди: 916

Міжнародний фестиваль Odesa Photo Days оголошує прийом заявок на Future Photo Days 2021 – Всеукраїнський конкурс для підлітків, що цікавляться фотографією.

Конкурс проходить четвертий рік поспіль для того, щоб надати молодим авторам з різних регіонів і міст майданчик для показу своїх робіт, підтримати і стимулювати молодь розповідати свої історії за допомогою фотографії, віднаходити талановиту молодь і давати їй вихід на міжнародну аудиторію.

Вже у перший рік проведення конкурсу організатори отримали 54 заявки з 30 населених пунктів України. Щоразу географія проведення конкурсу розширювалася, а якість заявок ставала все більш конкурентною. Так, минулого року було отримано 90 заявок з 17 областей та 44 населених пунктів. Найбільша кількість заявок надійшла з Київської, Донецької та Дніпропетровської областей, а також з Одещини. Роботи 18 юних авторів увійшли до фіналу і були показані онлайн у дні фестивалю. 

Переглянути роботи фіналістів Future Photo Days 2020 можна тут.

Серії фіналістів Future Photo Days 2021 будуть показані під час вечірніх показів одеського фотофестивалю, де їх побачать професійні фотографи та куратори.

Умови участі:

Анкети і фотографії учасникам конкурсу варто відправити на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з темою листа «Future_2021_Прізвище_Ім’я_місто_вік».

Дедлайн подачі анкет і фотографій – 7 березня 2021 року.