Надрукувати
Перегляди: 1232

Для тих, хто розуміє важливість протистояння пропаганді та брехні в місцевому медіапросторі, розвитку своєї спільноти та постійного пошуку шляхів реалізації нових ідей, оголошено програму медіаграмотності.

Програма медіаграмотності «Розумію» шукає лідерів та лідерок громад та локальних спільнот, які хочуть наповнювати медіа-простір своїх міст якісною та правдивою інформацією та створювати екологічне медійне середовище.

Ця можливість для тих, хто прагне розвивати та поширювати медіаграмотность на Сході України через підтримку спільноти молодих креативних людей, що викривають хибну та маніпулятивну інформацію.

Із квітня по липень на учасників програми чекають:

До участі запрошується активна молодь (14-20 років) зі Сходу України, а саме Чернігівської, Полтавської, Сумської, Харківської, Луганської та Донецької областей.

Більше деталей на сторінці у Facebook.

Усім медіа-екологам потрібно зареєструватися за цим посиланням

Із запитаннями звертайтеся електронною за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дедлайн подачі заявок – 20 березня, результати відбору будуть оголошені 25 березня.

Програму реалізує ГО «Інша Освіта» в партнерстві з DW Deutsche Welle та за дружньої фінансової підтримки Федерального міністерства для економічної співпраці та розвитку.