006.jpg

20 квітня Службою у справах дітей Сумської міської ради на базі машинобудівного коледжу СумДУ проведено зустріч з випускниками 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, які є дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування та мешкають у місті Суми.


Учасниками зустрічі стали представники навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, методист інформаційно-методичного центру управління освіти і науки, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, представники шкіл міста.

Під час зустрічі дітям детально розповіли про надання пільг, передбачених чинним законодавством для дітей даної категорії у навчальних закладах.

Також мова йшлася про умови цьогорічної вступної кампанії та про право на отримання одноразової допомоги дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку, яка передбачена чинним законодавством.

На завершення зустрічі всі охочі мали змогу задати питання або особисто поспілкуватися з представниками навчальних закладів.