Надрукувати
Перегляди: 1245

В урочищі Зелений Гай відбувся ювілейний XXV відкритий Чемпіонат міста Суми з техніки спортивного туризму «Меморіал пам’яті друзів».

У змаганнях взяли участь 120 спортсменів з 17 організацій Сум і Сумської області, які змагалися на дистанціях у семи вікових групах.

Чемпіонами стали: Даніїл НЕДОЖДІЙ (м. Конотоп), Марія ЛАПА (обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю), Іван КАПАЄВ (м. Конотоп), Анастасія МШВІДОБАДЗЕ (с. Старе Село), Олександр ПИЛИПЧУК (с. В. Чернеччина), Дар’я ЛАЗАРЕНКО (с. Старе Село), Олег Гречаник (м. Миропілля), Євгенія ШЕВЧЕНКО (клуб «Абалаковець»), Артем БОНДАРЕНКО (м. Кролевець), Євгенія КОТЬКАЛО (Сумський район), Олександр ЛАЗАРЕНКО (с. Старе Село), Жанна Бацман (обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю), Валентина АНДРОСОВА (клуб «Абалаковець»), Станіслав МАРАХОВСЬКИЙ (обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю).

Кожний переможець отримав пам’ятний диплом.

Учасники змагань на Алеї Пам’яті хвилиною мовчання згадали друзів-туристів, альпіністів, орієнтувальників та пов’язали на згадку про них пам’ятні стрічки на деревах.

Під час заходу провели творчі заходи «Концерт пам’яті» та «Пам'ятаєте, друзі», організовані за підтримки клубу авторської пісні «Булат».