007.jpg

Відділ у справах молоді та спорту опублікував результати публічних обговорень програми «Суми громада для молоді» на 2022–2024 роки.

Загалом з цього питання відбулося два засідання з представниками інститутів громадянського суспільства: ГО «Можливість твого розвитку», ГО «Ліга змін», ГО «Громадський моніторинг», ГО «Національна скаутська організація «Пласт». Окрім того, участь у них взяли і члени Молодіжної ради при Сумській міській раді.

Під час засідань вирішили збільшити обсяг фінансування проєкту Програми на 5450955 грн.

Зазначені зміни стосувалися: заходів спрямованих на розвиток неформальної освіти; проведення конкурсу проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю; заходів щодо формування національної свідомості, патріотизму та громадянської позиції; виплати грошової винагороди переможцям конкурсу «Молодіжна еліта»; забезпечення участі творчих команд і колективів у заходах різних рівнів»; забезпечення умов для розвитку вуличної культури; проведення міських молодіжних та дитячих творчих заходів, гумористичних фестивалів, конкурсів тощо; забезпечення функціонування консультативно-дорадчого органу при Сумській міській раді.

З протоколом обговорень можна ознайомитися за цим посиланням.