Надрукувати
Перегляди: 887

У сумському Палаці дітей та юнацтва у відділі туризму, спорту та фізичного розвитку проводиться дистанційне навчання на всіх спортивних гуртках.

Основні напрямки дистанційної роботи всіх спортивних гуртків – це підтримання загальної та спеціальної фізичної підготовки вихованців. Для цього впроваджуються кроси, вправи на витривалість, вправи на силу та швидкість, реакцію та гнучкість. Педагоги та вихованці відділу туризму, спорту та фізичного розвитку працюють на платформах Zoom, Viber, Strava. У групах Viber розміщуються теоретичні матеріали, завдання за темами які вивчали, а також матеріали підкріплюються відеоконтентом.

У гуртках туризму проводилися заняття за темою «Спортивне орієнтування»: топографічні знаки, «читання» карт, види дистанцій на картах тощо» (Пішохідний туризм основний рівень 1-2 рік навчання та спортивний туризм вищий рівень 2-й рік навчання).

Вихованці гуртка «Туристське багатоборство» (вищий рівень 2й рік навчання) опрацьовували теоретичну частину «Технічного регламенту проведення змагань зі спортивного гірського туризму».

Вихованці гуртків «Альпінізм та скелелазіння» працюють над темою «Вузли в скелелазінні та альпінізмі».