Надрукувати
Перегляди: 1869

На минулому тижні у обласному центрі відбулися Кубок міста з футболу серед команд юнаків 2006 – 2007 років народження та чемпіонат міста зі спортивної гімнастики серед дівчат та юнаків.

З 18 по 23 квітня на спортивному майданчику зі штучним покриттям стадіону «Авангард» між собою змагалися футбольні команди: «Фрунзенець-2007», «Явір» (Краснопілля), «Барса-2», «Барса-1», «Фрунзенець-2006», «Аванагрд». Саме в такому порядку вони розподілили місця у турнірній таблиці.

А от кращими спортсменами стали Родіон Посільський («Фрунзенець-2007»), Дмитро Пильтяй («Фрунзенець-2006»), Євген Словенний («Аванагрд»), Денис Бобошко («Барса-2»), Микола Шами («Барса-1»), Данило Чипусенко («Явір» (Краснопілля)).

Команди-переможниці нагороджені кубками, гравці грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Від спонсорів кубку міста кожна команда отримала солодку воду від ТОВ «Завод «Еко-продукт» та торти від ТОВ «Сумська паляниця».

22 та 23 квітня у гімнастичному залі КДЮСШ № 2 та КДЮСШ «Фрунзенець» у змаганнях зі спортивної гімнастики взяло участь 77 спортсменів.
Переможці та призери змагань отримали грамоти та медалі відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. А під час урочистого закриття чемпіонату свою майстерність у показових виступах продемонстрували старші вихованці КДЮСШ «Фрунзенець» за програмою кандидатів у майстри спорту України зі спортивної гімнастики.