0012.jpg

У МЦ «Романтика» проходить відкритий чемпіонат міста з вільної боротьби, в якому беруть участь представники семи населених пунктів області.

Із початком змагань спортсменів привітали заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО, начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ, депутат міської ради Анатолій САГАЧ, Заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, який є головним суддею змагань, Сергій ЛАЗОРЕНКО, а також учасниця Олімпійських ігор у Лондоні, багаторазова переможниця і призерка чемпіонатів світу та Європи з вільної боротьби Катерина БУРМІСТРОВА

«Хочу сказати, що вільна боротьба – це для вільних, для сильних тілом і розумом. Переконана, що тут немає переможених, що кожен на цьому килимі переможе себе в чомусь. Бажаю проявити вміння та навички, яких навчили вас тренери. Сподіваюся, що ви продовжите славетні традиції видатних спортсменів Сум. Можливо, хтось із вас стане олімпійським чемпіоном. Зичу вам успіхів у спорті та в житті», – зазначила Віра Мотречко.
Користуючись нагодою посадовець вручила посвідчення майстра спорту України з вільної боротьби Олегу ЛЕГКОМУ.

Слова привітань і побажань спортсменам висловила й уславлена сумська борчиня. Катерина Бурмістрова налаштувала учасників чемпіонату на перемогу та побажала ніколи не здаватися.

«Дякую за запрошення побувати на цих змаганнях. Бажаю успіхів. Якщо сьогодні щось не вийде, не засмучуйтеся, адже, як говорить прислів’я, терпіння та труд усе перетруть. Хто докладає більше зусиль, той і перемагає», – сказала вона.

Змагання триватимуть один день. В них беруть участь спортсмени з Сум (ДЮСШ з вільної боротьби, ДЮСШ «Спартак», ОДЮСШ «Колос»), Ромен, Недригайлова, Миколаївки, Липової Долини, Лебедина, Верхосулки. Як повідомив Сергій Лазоренко, ці змагання є відбірковими до чемпіонату України.