004.jpg

В обласній ДЮСШ відбулося відкриття чемпіонату міста з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, який триватиме два дні.

Із початком змагань спортсменів привітали очільник громади Олександр ЛИСЕНКО, заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО, начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ та провідні представники спортивної галузі громади.

Участь у змаганнях беруть близько ста п’ятдесяти спортсменів. Це дівчата та юнаки від 2007-го до 2014-го років народження. Медалі відкритого чемпіонату виборюють учасники не тільки з Сум, а й з області.

«Попри складну ситуацію в країні, ми намагаємося проводити спортивні змагання для наших дітей, щоб спортсмени мали змогу здобувати перемоги та показувати свої досягнення. Усі турніри, чемпіонати ми проводимо з дотриманням усіх вимог безпеки. Сьогодні учасники продовжують виборювати медалі та показувати свої вміння. Бажаю нашим спортсменам успіхів та нових перемог. А найголовніше – нашої спільної Перемоги над ворогом. Нехай наші діти розвиваються та досягають висот на українській рідній землі. Дякую нашим захисникам, завдяки яким є змога проводити такі змагання», – зазначив Олександр Лисенко.

Змагання тривають два дні та є відбірковими на всеукраїнські змагання.

«Для наших спортсменів це дуже важливі змагання, адже діти розвиваються та хочуть показувати свої результати. У місті продовжують працювати багато секцій ДЮСШ, які діти можуть відвідувати, обравши певний напрям спорту. Для спортсменів дуже важливе патріотичне виховання, а зараз всі змагання присвячені нашим Збройним Силам України. Маленькі спортсмени беруть приклад із наших захисників та хочуть бути такими ж сильними, мужніми, вільними», – сказала Віра Мотречко.

По завершенню чемпіонату переможців та призерів у всіх вікових групах та вагових категоріях відзначать грамотами та медалями.