Надрукувати
Перегляди: 1771

СМГО «Центр європейських ініціатив» запрошує дітей та молодь, що проживає в Донецькій та Луганській областях, внутрішньо переміщених осіб із інших областей України та дітей учасників АТО до наметового табору на березі річки Псел.

На відпочивальників чекають 14 днів веселого та насиченого відпочинку на свіжому повітрі в наметовому таборі біля села Червлене Лебединського району, 5-ти разове харчування за державними нормами, групи психологічної підтримки, тренінгова програма, спрямована на розвиток комунікативних якостей та ненасильницького спілкування.

Табір розрахований на дітей і молодь, котрі проживають в Донецькій та Луганській областях (незалежно від підконтрольності), з числа вимушено переміщених осіб з усіх областей України, дітей і молодь, батьки яких беруть або брали участь в АТО з усіх областей України.

Відбудеться дві зміни: 15-28 червня, 1-14 серпня.

Всі витрати з організації табору та включені до програми заходи, харчування, страхування від нещасного випадку та відшкодування вартості квитків з місця проживання до Сум і у зворотному напрямку оплачуються програмою.

Організатори відпочинку: СМГО «Центр європейських ініціатив» за фінансової підтримки International ALERT. Партнери проекту: управління молоді та спорту облдержадміністрації, Центр дозвілля молоді, обласний центр відпочинку, оздоровлення та туризму.

Зареєструватись можна за цим посиланням. Детальна інформація – координатора проекту Оксани МАЛЬЧЕНКО (066)0588303, e-mail: oksana.malchenko.cei@ gmail.com.