004.jpg

У Сумах відбулося відкриття Всеукраїнських змагань з легкої атлетики зі спортивної ходьби пам’яті дворазового Олімпійського чемпіона Володимира Голубничого та чемпіонату Сумської області серед ветеранів, дорослих та юнаків з легкої атлетики в приміщенні.

Церемонію відкриття змагань почали зі вшанування пам'яті спортсменів, які загинули, захищаючи Україну.

Сьогодні, 20 грудня, у Палаці студентського спорту СумДУ відбулися Всеукраїнські змагання з легкої атлетики зі спортивної ходьби пам’яті дворазового Олімпійського чемпіона Володимира Голубничого. У них взяло участь понад  200 учасників з Харківської, Житомирської, Дніпропетровської, Донецької, Сумської областей.

Медалі виборювали як і юнаки, так і ветерани. Наступний етап – підготовка до зимового сезону.

«Володимир Голубничий – це легенда не тільки міста Суми та області, а й України та світу. Він завжди казав, що треба працювати для того, щоб перемагати. Сьогодні ми бачимо успіхи наших спортсменів і пишаємося ними. Дякую військовим за можливість проводити такі змагання та виборювати нові перемоги. Також сьогодні ми згадали тих спортсменів, які захищали нашу країну від ворога та віддали за це життя. Вічна їм пам’ять і слава!» – зазначив Олександр Лисенко.

Очільник громади нагородив переможців та призерів змагань

Завтра, 21 грудня, проходитиме відкритий чемпіонат області серед ветеранів, дорослих та юнаків з легкої атлетики в приміщенні.