Надрукувати
Перегляди: 1215

Протягом двох днів, 18 та 19 березня, у Сумах пройшов чемпіонат міста з боксу серед юніорів, юнаків та молодших юнаків.

У змаганнях взяли участь 120 спортсменів. Це учасники з Шостки, Глухова, Путивля, Бурині, Лебедина, Білопілля, Тростянця, Охтирки, Ромен, представники спортивних клубів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл Сумської міської ТГ.

На відкритті чемпіонату були присутні очільник громади Олександр ЛИСЕНКО, начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ, голова депутатської фракції «Слуга народу» Артем КОБЗАР, депутат фракції «ВО «Батьківщина» Олександр ЗИМЕНКО, ректор СумДУ Василь КАРПУША, директори міських спортивних шкіл.

Присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув за незалежність та волю України.

Організували змагання міська рада, відділ фізичної культури та спорту, за підтримки благодійного фонду «БаЛу», СумДУ, Сумської обласної федерації боксу, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Суми».

«Радий бути тут та бачити, як перемагають наші сумчани. Вдячний тренерам за те, що готують спортсменів до змагань. Висловлюю подяку благодійному фонду «БаЛу» за підтримку спорту у сумській громаді та велику благодійну роботу з початку повномаштабного вторгнення. Кожного разу захоплююся професіоналізмом та силою наших спортсменів. Упевнений, що на них чекає тільки успіх! Бажаю побільше спортивних перемог та нашої найголовнішої – Перемоги над ворогом! – зазначив Олександр Лисенко та додав: – На минулій сесії міськради депутати спрямували кошти на підтримку спортивної галузі в сумській громаді, зокрема на фінансове заохочення тренерів, придбання спортивного інвентарю та одягу, на проведення змагань».

Очільник громади висловив вдячність за співпрацю та всебічну підтримку спортсменів сумської громади та вручив подяки головам депутатських фракцій в міській раді.

За словами начальника відділу фізичної культури та спорту Єлизавети Обравіт, спортсмени сумської громади постійно розвиваються, тренуються та мають результати не тільки міського рівня, а й всеукраїнського та міжнародного. Спортивні секції працюють з дотриманням усіх безпекових вимог.

Єлизавета Обравіт відзначила подяками відділу фізичної культури та спорту тих, хто допомагав в організації та проведенні відкритого чемпіонату Сум з боксу, та подякувала за співпрацю та підтримку спортсменів громади.

Надалі переможці представлятимуть Сумщину на чемпіонаті України серед юніорів 2007 – 2008 років народження.